Cennik



CENNIK USŁUG BAZY SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEJ GMINNEGO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI WE FRYSZTAKU

GRUPY ZORGANIZOWANE:
  • 50 zł brutto / osobo-doba.

  1. Opiekunów grup zorganizowanych zwalnia się z opłaty za nocleg w ilości 1 opiekun na 15-stu uczestników.
  2. Podana cena nie zawiera żywienia.
  3. Ośrodek umożliwia wykupienie posiłków za dodatkową opłatą - aby skorzystać z żywienia należy zgłosić zapotrzebowanie podczas rezerwacji obiektu. (dotyczy grup zorganizowanych)
KLIENCI INDYWIDUALNI :
  • 50 zł brutto / osobo-doba.

  1. Dzieci do lat 3 przebywający pod opieką rodziców lub prawnych opiekunów zwalnia się z opłaty.
  2. Podana cena nie zawiera żywienia.
  3. Osoby indywidualne chcące skorzystać z oferty żywieniowej mają do dyspozycji usługi lokalnych partnerów zajmujących się usługami cateringowymi. Numery telefonów dostępne w recepcji.
  4. W przypadku dłuższego pobytu istnieje możliwości negocjacji cen za wynajem noclegów.
SALE WIELOFUNKCYJNE Z ZAPLECZEM KUCHENNYM:
  • 400 zł brutto za dobę.

  1. każda kolejna doba liczona będzie w zależności od sposobu wykorzystania obiektu z możliwością zwolnienia z dodatkowej opłaty.
  2. Do kosztów wynajęcia sal z zapleczem kuchennym dolicza się koszt zużycia energii według indywidualnego rozliczenia.
IMPREZY ORGANIZOWANE NA ŻYCZENIE:
Ceny za usługi zlecone tj. organizacja imprez okolicznościowych, Ewenów sportowych, spotkań firmowych, konferencji itp. ustala się w oparciu o indywidualną kalkulację uzależnioną od wymigań klienta.

Doba noclegowa trwa od godziny 14.00 w dniu wynajmu do godziny 12.00 dnia następnego.

POSTANOWIENIA KOŃCOWE:
  1. Osoby wynajmujące bazę noclegową lub sale wielofunkcyjne mogą korzystać z obiektów sportowo-rekreacyjnych GOSiRu na specjalnych warunkach.
REGULACJE:
  1. Szczegółowe zasady pobytu w bazie szkoleniowo-noclegowej zawarte są w Regulaminie wprowadzonym Zarządzeniem Dyrektora GOSiR Frysztak Nr 9/2015 z dnia 30 marca 2015 r.
  2. Szczegółowe ceny usług bazy szkoleniowo-wypoczynkowej reguluje zarządzenie Dyrektora GOSiR Frysztak Nr 11/2015 z dnia 1 kwietnia 2015 r.